Algemene informatie

Houdbaarheid/ consumeertermijn
De houdbaarheid van ons lekkers verschilt per product. Het aantal dagen dat een product geconsumeerd kan worden, kun je zien wanneer je doorklikt op het product; er wordt altijd gerekend vanaf de donderdag. Over het algemeen zijn producten met slagroom minder lang houdbaar. De crème taarten (grenache, gateau, miserable) zijn relatief lang houdbaar. Meerdere producten zijn ook in een diepvriesvariant te bestellen. Het product wordt dan bevroren aangeleverd en kan een periode van ongeveer drie maanden bewaard worden. Je kunt deze optie kiezen bij het bestellen.

Bewaren
De fruitvlaaien (ook met kruimel) kunnen buiten de koelkast bewaard worden, bij een gemiddelde kamertemperatuur. De overige vlaaien (schuim, rijst en pudding) en het gebak dienen in de koelkast bewaard te worden. 

Afhaalmoment
De vlaaien en taarten kunnen opgehaald worden op donderdag tussen 16 en 20 uur en op vrijdag tussen 11 tot 14 uur. Bij het afronden van de bestelling wordt gevraagd wanneer je de bestelling op komt halen. Wanneer het niet lukt om op de aangegeven momenten te komen, dan kun je ons mailen (info@limlicious.nl) en maken we een andere afspraak.

Allergenen
Per product is allergenen-informatie beschikbaar. Wanneer je hier vragen over hebt, kun je mailen naar info@limlicious.nl. Wij beantwoorden jouw vraag binnen één werkdag.

De progress en christoffel zijn glutenarm. De christoffel kan met lactosevrije slagroom gemaakt worden en is daarmee lactose-arm; deze optie kun je selecteren. Aangezien er in dezelfde ruimte ook gewerkt wordt met producten waar wél gluten en lactose in zitten, kan er geen garantie voor geheel lactose- en glutenvrij gegeven worden.