Wie zijn wij

LimLicious is een familie-initiatief. Suzanne, geboren en getogen in Maastricht, is getrouwd met Ralf. Vlak nadat zij elkaar leren kennen, gaat Ralf mee naar Limburg waar hij, net als de rest van de familie, verliefd wordt op de heerlijke vlaaien en het gebak van Patisserie Peter Lemmens. Iedere verjaardag wordt in de omgeving van Utrecht gezocht naar bakkers of zelfstandige initiatieven die kunnen evenaren aan de Limburgse vlaaien en het gebak; hoe lekker ook, niets blijkt te kunnen tippen aan de kwaliteit die zij van Patisserie Peter Lemmens kennen.

Tijdens een korte vakantie in Maastricht is het idee van LimLicious ontstaan; wij willen ook de mensen in Utrecht de kans geven om de vlaaien en het gebak van Patisserie Peter Lemmens te proeven en verliefd te worden. Daarmee slaan we twee vliegen in één klap; zelf kunnen we ook mee smikkelen 😊.

Onze jongens (Jens en Jules) zijn de uitvoerende krachten; zij hebben meegeholpen aan de website, verwerken de bestellingen en staan klaar om vragen te beantwoorden.

Met veel enthousiasme en service presenteren wij LimLicious! Proef de vlaaien, deel deze met vrienden en familie en plaats een review of post een foto op onze Facebook of Instagram pagina’s!